הבטחת איכות
לניר עציון יתרון בולט בתחום המזון המוכן: היא פועלת ע"פ תקן HACCP המחמיר לבטיחות מזון. תקן זה מהווה מע' נהלים יעילה למניעת קלקולי מזון ושמירת איכותו .
התקן מושתת על : ניתוח סיכונים, זיהוי נקודות בקרה קריטיות לניטור ובדיקת איכות המזון וקביעת נהלים שיבטיחו את איכות המזון ועמידתו בתקן.
מעבדה פנימית שהוקמה במפעל ושירותי מעבדה חיצוניים מאפשרים לבצע דגימות מזון בהתאם לנהלי התקן ולהבטיח שהמזון המוכן במפעלנו הוא לא רק טעים ומגוון, אלא גם איכותי.
בנוסף, הוסמכה החברה לתקן 9000:2000 ISO לאיכות בניהול.