תפריט -פסח תש"פ
מנות עיקריות | מחיר למארז בש"ח |
כרעיים עוף מושחם באפיה איטית בגריל 5 מנות | 100 |
כרעי עוף מושחמים אפויים עם טנזיה ובצלי שלוט 5 מנות | 120 |
שניצל חזה עוף ביתי(שרויה) 5 מנות | 75 |
צלי כתף ברוטב פטריות יער (מס' 5) 5 מנות | 120 |
נתחי חזה פילה עוף בירקות 5 מנות | 90 |
מעדן לשון עגל אנגוס ברוטב דמי גלאס "קברנה" 10 פרוסות 5 מנות | 120 |
סטייק פרגית צרוב ברוטב ברביקיו -5 מנות | 120 |
פילה עוף על מצע ירקות-5 מנות | 100 |
חציל ממולא בשר בקר, טלה ברוטב פרובנסל | 70 |
צמחוני | |
פשטידת פטריות 8 מנות-יח' | 70 |
פשטידת כרישה ובצל 8 מנות-יח' | 70 |
דגים | |
גפילטע פיש 6 קציצות טרי -יח' | 42 |
דג פילה נסיכה צ'ומה – מתכון סבתא סול | 120 |
פילה סלמון נורווגי ברוטב לימון ושקדים מקורמלים 5 מנות | 130 |
פילה מושט טרי טבריני בעשבי תיבול 5 מנות | 120 |
תוספת ירקני | |
זר צימס ננסי עם שזיפים מגולענים וסילאן 1 ק"ג | 55 |
קדירת פטריות פלפל צבעוני וסלרי 1 ק"ג | 70 |
ירקות שורש אפויים 1 ק"ג | 50 |
קדירת ארטישוק כפרי וארטישוק ירושלמי +גרדת לימון 1 ק"ג | 70 |
פחמימות | |
סירות תפ"א אדום דזירה אפוי בשמן זית ומלח ים-2 ק"ג | 60 |
תפו"א פריזיאן-2 ק"ג | 60 |
שונות וסלטים | |
סלט מטבוחה – 1 ק"ג | 50 |
סלט סלק 1 ק"ג | 45 |
סלט גזר מרוקאי 1 ק"ג | 45 |
חרוסת 200 גרם | 15 |
חזרת 200 גרם | 12 |
סלט כרוב וגזר – 1 ק"ג | 30 |
סלט חציל רומני – 1 ק"ג | 50 |
מרקים | |
מרק עוף ביתי – 2 ליטר | 30 |
קנידלך מבושל(שרויה) 20 כדורים | 40 |
כשר לפסח תש"פ ללא חשש קטניות
בהשגחת רבנות ניר עציון, בד"ץ ברכת אליהו |
|
שעות פעילות חנות מפעל פסח תש"פ : | |
יום א': 05.04.2020 12:00-18:00
יום שני: 06.04.2020 08:00-18:00 יום שלישי: 07.04.2020 08:00-18:00 יום רביעי ערב חג 08.04.2020 08:00-12:00 |
|
הזמנה טלפונית-מעל 700 ש"ח בלבד, יתקבלו עד 2.4.20 שעה 14:00 ניתן לסמן על גבי התפריט ולהעביר למייל:hagit@nir-ezion.com
או לפקס: 04-9845400 יש לוודא שהפקס התקבל ואושר בטלפון: 04-9845444 שלוחה 0 עקב המצב , ההזמנות יוכנו מראש וימסרו בחנות המפעל. בתקווה לימים טובים ושקטים לכל עם ישראל. |
|